Makinë për përforcimin e armaturës së çelikut

Përshkrim i shkurtër:


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Përmbledhje

Teknologjia e lidhjes me fije të drejtë prishëse është përdorimi i një makinerie të posaçme prishëse për të prishur seksionin e filetuar që do të përpunohet paraprakisht në fund të përforcimit, në mënyrë që të rritet diametri i pjesës së prishjes që të jetë më i madh se diametri i metalit bazë.Më pas përdorni makinën e posaçme filetoje mbajtëse për të filetuar pjesën e prishjes dhe më pas përdorni mëngën e të njëjtit specifikim për të lidhur pjesët e filetuara të dy kokave të shufrave prej çeliku të përpunuar me një çelës, domethënë për të përfunduar të ashtuquajturën prapanicë të shufrës së çelikut. të përbashkët.Teknologjia e fortë e lidhjes me fije të drejtë, siç është prishja, ka avantazhet e performancës së qëndrueshme, kursimit të punës dhe lidhjes së shpejtë dhe shkallës së lartë të kualifikimit të inspektimit.Në të njëjtën kohë, ai gjithashtu mund të zgjidhë plotësisht problemin e lidhjes jo të rrotullueshme të armaturës.

Parametrat e produktit

Model

2500 JD

Makinë shqetësuese

Madhësia e përshtatshme e armaturës (mm)

16-40

Emër.Forge Forge (KN)

2500

Dimensionet (mm)

1380*670*1240

Pesha (kg)

1300

Pompë Hidraulike e Vajit

Presioni nominal i vajit (MPa)

28

Nom.Rrjedha (L/min)

10

Fuqia e motorit (kw)

7.5

Dimensionet (mm)

1400*900*1000

Pesha (kg)

2000

Procesi i funksionimit

1. Ndizni furnizimin me energji elektrike, hapni valvulën e ujit ftohës dhe shtypni butonin e fillimit të rrotullimit përpara për të rrotulluar dorezën e furnizimit dhe futeni drejt pjesës së punës për të realizuar prerjen.Kur gjatësia e zhveshjes së brinjës plotëson kërkesat, thika e zhveshjes së brinjës do të hapet automatikisht dhe do të rrotullojë dorezën për të vazhduar ushqyerjen për të realizuar rrotullimin e fillit.Kur ruli i filetos kontakton përforcimin, sigurohuni që të ushtroni forcë dhe të rrotulloni boshtin për një cikël.Ushqimi boshtor është një gjatësi katrani.Kur furnizimi arrin një shkallë të caktuar, furnizimi automatik mund të realizohet derisa të përfundojë ndalimi automatik pas gjithë procesit të rrotullimit.Shtypni butonin e fillimit të kundërt për të realizuar tërheqjen automatike të mjetit.

2. Kur të përfundojë tërheqja automatike e mjetit, kthejeni dorezën e furnizimit në drejtim të akrepave të orës për ta kthyer kokën rrotulluese në pozicionin fillestar.Në këtë kohë, thika e zhveshjes së brinjëve do të rivendoset automatikisht.Thjesht hiqni pjesën e përpunuar të punës.

3. Kontrolloni gjatësinë e fillit me matës unazë dhe kualifikohet nëse gabimi është brenda intervalit;Në të njëjtën kohë, kontrolloni madhësinë e kokës së vidhos me fije matëse.Është i kualifikuar nëse matësi i lëvizjes mund të vidhohet dhe matësi pa lëvizje nuk mund të vidhohet ose nuk mund të vidhohet plotësisht.

4. Kur rrotulloni telin e kundërt, ndërroni fillimisht çdo dy pozicione të rrotës së rrotullimit të telit në kokën rrotulluese;Më pas ndryshoni pozicionin e bllokut të presionit të çelësit të udhëtimit përpara dhe mbrapa dhe sigurohuni që udhëtimi të mbetet i pandryshuar.

5. Kur rrotulloni fillin e kundërt, shtypni butonin e fillimit të rrotullimit përpara dhe kthejeni dorezën e furnizimit për t'u futur drejt pjesës së punës për të realizuar prerjen.Kur gjatësia e zhveshjes së brinjëve plotëson kërkesat, thika e zhveshjes së brinjëve do të hapet automatikisht dhe do të ndalojë së ushqyeri.Në këtë kohë, shtypni butonin e ndalimit për të ndaluar, shtypni butonin e kundërt, koka rrotulluese do të rrotullohet në të kundërt dhe doreza e kontrollit do të vazhdojë të ushqehet për të rrotulluar fillin e kundërt.Kur rrota rrotulluese e telit kontakton përforcimin, sigurohuni që të përdorni forcë dhe të bëni boshtin të rrotullohet për një cikël dhe të ushqeni gjatësinë e hapit në aksi.Kur ushqimi arrin një shkallë të caktuar, ai mund të realizojë ushqimin automatik derisa të përfundojë i gjithë procesi i rrotullimit dhe makina të ndalojë automatikisht.Shtypni butonin e fillimit të rrotullimit përpara për të realizuar tërheqjen automatike të mjetit.

 

 

 


  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni