Makinë rrotullimi me fije armaturë

 • Lehtë për t'u përdorur JBG-40F Makinë rrotulluese të fijeve të armaturës

  Lehtë për t'u përdorur JBG-40F Makinë rrotulluese të fijeve të armaturës

  Lehtë për t'u përdorur JBG-40F Makinë rrotulluese të fijeve të armaturës

  JBG-40F përdoret për projektin e ndërtimit HRB335, HRB400, HRB500 me diametër të shufrës së përforcuar me shirita të mbështjellë me mbështjellje të nxehtë 14-40 mm. Përdor një sistem kontrolli me presion të ulët, funksionim të thjeshtë, të sigurt dhe të besueshëm. Përveç kësaj, makina miraton 5.5 kw cilësi të lartë motori, dhe gjatësia e përpunimit të fillit mund të arrijë 300 mm si për fijen e dorës së djathtë ashtu edhe për atë të majtë. Kjo makinë jo vetëm që mund të përpunojë fillin paralel të armaturës, por edhe të përpunojë bulonin e ankorimit për inxhinierinë e ndërtimit.
  JBG-40F 分解图
  Përparësitë:
  1. Disku i pozicionit mund të përdoret për të rregulluar dimensionin lirisht brenda diametrit 14-40 mm
  2.Paneli elektrik i markës së famshme, më i sigurt.
  3. Motori me tela bakri 5.5KW me cilësi të lartë, garanton një performancë më të qëndrueshme.
  4. Gjatësia e fillit mund të arrijë 300 mm si për fijen e dorës së djathtë ashtu edhe për atë të majtë.
  5. Mbërthim prej gize me cilësi të mirë, mund të shtrëngojë armaturën ose shiritin e rrumbullakët shumë ngushtë.
  6. Makina jo vetëm që përpunon armaturën, por gjithashtu përpunon bulonën e ankorimit.
  JBG-40F
  40F 包装 运输
  na kontaktoni
  FAQ
  1.Cilat janë pjesët e këmbimit të konsumueshme?Përgjigje: rul, teh, bosht i çuditshëm.
  2. Sa është tensioni i motorit?
  Përgjigje: Motori standard i makinës është 3-380V-50HZ.ne gjithashtu mund të bëjmë motor 3-440V, 220V, etj.
  3. Cili është specifikimi i fillit?
  Përgjigje: specifikimi i rulit është metrikë, UNC ose BSW.
 • çmimi i makinës rrotulluese të fijeve të armaturës

  çmimi i makinës rrotulluese të fijeve të armaturës

  Baoding Jindi Machinery Co., Ltd, është një prodhues profesionist i pajisjeve të lidhjes mekanike të armaturës, makinerive të përpunimit të armaturës, bashkuesit të armaturës dhe produkteve të ngjashme.Kompania jonë ka më shumë se 500 punonjës, nga të cilët janë 120 teknikë.Ne kemi forcë të fortë teknike, pajisje të përparuara të prodhimit dhe mjete të plota testimi;ne kemi laboratorin tonë fizik dhe kimik, laboratorin e mekanikës dhe laboratorin e metrologjisë.Kompania jonë ka kaluar certifikimin ndërkombëtar të sistemit të cilësisë ISO 9001 dhe ka një sistem të besueshëm të sigurimit të cilësisë.Ajo prodhon çdo vit 10000 komplete makinerish të ndryshme dhe 50 milionë bashkues të armaturës, të cilat janë të disponueshme në të gjithë vendin çdo vend.

  I. Informata themelore

  MakinëModeli:JBG-40 mijëI

  Pesha e makinës: 420 kg

  Tensioni i vlerësuar: 3-220V

  Fuqi e vlerësuar: 4.0 kw

  Frekuenca e furnizimit me energji elektrike: 60HZ

  Mjedisi fizik, temperatura dhe lartësia e lejueshme për punë dhe ruajtje:

  Makina duhet të jetëmbajturnë depo me ajër të thatë dhe pa gaz të dëmshëm.

  Makina duhet të mbahet e pastër.

  Makina punon sipas kushteve dhe kushteve të mëposhtme:

  1. Lartësia e nivelit të detit nuk i kalon 2000M.

  1. Mediumi ftohës nuk i kalon 40℃.
  2. Diametri i armaturës së përpunimit nuk e kalon diametrin e armaturës të rregulluar në pllakën e emrit.

  II.Udhëzimet e funksionimit të sigurisë

  1. Sigurohuni që të lexoni me kujdes manualin e përdorimit përpara përdorimit.
  2. Sigurohuni që ta mbani këtë manual të sigurt për referencë në të ardhmen.
  3. Fillimisht vendoseni makinën në një sipërfaqe të qëndrueshme dhe rregulloni atë.Lidhni kordonin e rrymës dhe telin e tokëzimit, furnizimi me energji elektrike është trefazor 380V60Hz.Kërkohet të shtohet mjaftueshëmh ftohës i tretshëm në ujë (lëng prerës) në rezervuarin e ujit dhe ftohësi vajor është i ndaluar.
  4. centerpozicioni i gravitetit është në pjesën e pasme të makinës, gjatësia, gjerësia dhe lartësia janë: 1200 mm,600 mm,1300 mm.Makina duhet të vendoset në mënyrë të qëndrueshme dhe të transportohet në mjedis të thatë dhe të mbahet larg shiut.
  5. Kërkohen mjete speciale për çmontimin në mënyrë që të shmanget shkatërrimi i komponentëve të makinës.

   

 • rrokullisje e fijeve të armaturës plotësisht automatike elektrike

  rrokullisje e fijeve të armaturës plotësisht automatike elektrike

  JBG-40 zhveshja e brinjëve plotësisht automatike dhe rrokullisja e fijeve paralele miraton MCU të re si njësinë e kontrollit bazë, ka performancë të fortë kundër ndërhyrjes. Kontrolluesi është i lidhur me ekranin LCD me prekje, të gjitha funksionet e korrigjimit mund të zbatohen në ekranin me prekje LCD, Pasi makina të hyjë në gjendjen automatike të punës, ekrani i ekranit tregon statusin e punës të çdo faze të makinës.Dështimi elektrik i makinës gjithashtu mund të reflektohet drejtpërdrejt në ekranin me prekje, kështu që zgjidhja e problemeve është më e lehtë dhe më e përshtatshme.