Bashkues armaturë

 • material ndërtimi me cilësi të lartë bashkues armaturë shufra çeliku në formë të ftohtë me shënim me porosi

  material ndërtimi me cilësi të lartë bashkues armaturë shufra çeliku në formë të ftohtë me shënim me porosi

  material ndërtimi me cilësi të lartë bashkues armaturë shufra çeliku në formë të ftohtë me shënim me porosi

  Ne mund të personalizojmë gjatësinë e bashkuesit, diametrin e jashtëm, trashësinë e murit dhe shënimin.

  Përparësitë e bashkuesve të armaturës prej çeliku:

  Thyerje 100% e shufrave për provë të rezistencës në tërheqje
  Forca në tërheqje mund të arrijë 1.1 herë të armaturës mëmë
  Kursimi i energjisë dhe funksionimi i lehtë
  Funksionim i shpejtë dhe i përshtatshëm për të shkurtuar periudhën e ndërtimit dhe për të ulur koston
  Prodhimi i bashkuesit të armaturës dhe filetimi i skajit të armaturës nuk do të ndikohen nga moti
  Shërbimi OEM / ODM është i disponueshëm
  H50e66c17fda9410887e10968833eb000F
 • Me porosi me cilësi të lartë, me mëngë të materialeve të ndërtimit me nxjerrje të ftohtë, çiftëzues i armaturës Sistemi i lidhjes së armaturës

  Me porosi me cilësi të lartë, me mëngë të materialeve të ndërtimit me nxjerrje të ftohtë, çiftëzues i armaturës Sistemi i lidhjes së armaturës

  Ne mund të personalizojmë gjatësinë e bashkuesit, diametrin e jashtëm, trashësinë e murit dhe shënimin.

  Përparësitë e bashkuesve të armaturës prej çeliku:

  Thyerje 100% e shufrave për provë të rezistencës në tërheqje
  Forca në tërheqje mund të arrijë 1.1 herë të armaturës mëmë
  Kursimi i energjisë dhe funksionimi i lehtë
  Funksionim i shpejtë dhe i përshtatshëm për të shkurtuar periudhën e ndërtimit dhe për të ulur koston
  Prodhimi i bashkuesit të armaturës dhe filetimi i skajit të armaturës nuk do të ndikohen nga moti
  Shërbimi OEM / ODM është i disponueshëm
  Hddb66e1da3814213a0e5de390e6b4686E
 • Bashkues armaturë me bulona për lidhjen e bashkuesit standard të armaturës së farkëtuar të ftohtë prej çeliku 12-50 mm

  Bashkues armaturë me bulona për lidhjen e bashkuesit standard të armaturës së farkëtuar të ftohtë prej çeliku 12-50 mm

  Ne mund të personalizojmë gjatësinë e bashkuesit, diametrin e jashtëm, trashësinë e murit dhe shënimin.

  Përparësitë e bashkuesve të armaturës prej çeliku:

  Thyerje 100% e shufrave për provë të rezistencës në tërheqje
  Forca në tërheqje mund të arrijë 1.1 herë të armaturës mëmë
  Kursimi i energjisë dhe funksionimi i lehtë
  Funksionim i shpejtë dhe i përshtatshëm për të shkurtuar periudhën e ndërtimit dhe për të ulur koston
  Prodhimi i bashkuesit të armaturës dhe filetimi i skajit të armaturës nuk do të ndikohen nga moti
  Shërbimi OEM / ODM është i disponueshëm
  H50e66c17fda9410887e10968833eb000F
  Hddb66e1da3814213a0e5de390e6b4686E
 • Lidhës me bashkim të shpejtë prej çeliku të pandryshkshëm Lidhës femrash me mëngë me nxjerrje të ftohtë

  Lidhës me bashkim të shpejtë prej çeliku të pandryshkshëm Lidhës femrash me mëngë me nxjerrje të ftohtë

  Ne mund të personalizojmë gjatësinë e bashkuesit, diametrin e jashtëm, trashësinë e murit dhe shënimin.

  Përparësitë e bashkuesve të armaturës prej çeliku:

  Thyerje 100% e shufrave për provë të rezistencës në tërheqje
  Forca në tërheqje mund të arrijë 1.1 herë të armaturës mëmë
  Kursimi i energjisë dhe funksionimi i lehtë
  Funksionim i shpejtë dhe i përshtatshëm për të shkurtuar periudhën e ndërtimit dhe për të ulur koston
  Prodhimi i bashkuesit të armaturës dhe filetimi i skajit të armaturës nuk do të ndikohen nga moti
  Shërbimi OEM / ODM është i disponueshëm.
  H50e66c17fda9410887e10968833eb000F
 • Çiftuesit e lidhjeve të shufrave të çelikut përforcues Çiftues të armaturës së cilësisë së lartë

  Çiftuesit e lidhjeve të shufrave të çelikut përforcues Çiftues të armaturës së cilësisë së lartë

  Informacioni i produktit Çiftuesit e lidhjeve të shufrave të çelikut përforcues Çiftuesit e armaturës me cilësi të lartë përdoren për të lidhur armaturën me fileto me diametër nga 12mm-50mm.Llojet e bashkuesit të armaturës 1. Lloji standard;2. Lloji mëngjarash & djathtas;3. Lloji i tranzicionit;4. Lloji mbyllës me arrë;5. Lloji i gjerë i gojës.Specifikimet e bashkuesit të armaturës (lloji standard) Madhësia e bashkuesit (mm) Diametri i jashtëm (mm) Gjatësia (mm) Këndi i fillit të filetimit 12 21 38 1.75P 60° 14 21 40 2.5P 60°/75° 16 24 40 . 75° 18 27 50 2,5P 60°/...