• 5 (3)

Rreth Profire Energy

Baoding Jindi Machinery Co., Ltd, e themeluar në vitin 2002, është një prodhues profesionist i angazhuar në kërkimin, zhvillimin, shitjen dhe shërbimin e bashkuesit të armaturës, makinerisë së rrotullimit të fijeve të armaturës, makinerisë së lakimit të armaturave, makinerisë së prerjes së armaturës, makinerisë së lakimit të harkut të armaturës, makinerisë hidraulike makineri drejtuese dhe prerëse, etj. Vitet e fundit, kompania jonë ka prezantuar një sërë çiftuesish të avancuar, duke përfshirë bashkuesin prishës, bashkuesin e falsifikimit të ftohtë, bashkuesin e filetave UNC, bashkuesin e armaturës me gradë 500, bashkuesin e saldueshëm, bashkuesin gjashtëkëndor ose dydekagonal, etj.

Është njësia nënkryetare e degës së Makinerive të Përforcuara dhe të Paranderuara nën Shoqatën e Makinerive të Ndërtimit të Kinës.Anëtar i Degës së Makinerive të Ndërtimit të Shoqatës së Kontrollit të Cilësisë në Kinë.Dhe gjithashtu njësia e autorizuar e forcës së specifikimeve teknike për bashkimin mekanik të shufrave përforcuese të çelikut JGJ107 dhe bashkuesin e lidhjes paralele me fije me rrotullim të armaturës së ndërtimit DB13/T1463-2011, të cilat janë përkatësisht standarde kombëtare të industrisë dhe standarde lokale të provincës Hebei.Produktet tona kanë kaluar identifikimin në nivel provincial dhe ministror, ​​duke arritur nivelin kryesor midis produkteve të ngjashme vendase.

 • OEM

  OEM

  OEM & ODM i personalizuar

 • TEKNOLOGJIA

  TEKNOLOGJIA

  Produktet e patentuara ofrojnë shërbime teknike dhe të mirëmbajtjes

 • SHITJE FABRIKE

  SHITJE FABRIKE

  Shitjet direkte në fabrikë, çmime preferenciale

Lajmet dhe Ngjarjet e fundit