Makinë për lakimin e armiturave CNC GW40/50

 • GW50 Kontrolli dixhital i shufrave të çelikut Bender Manuali i trazuesit të armaturës Bender Cnc Automatik

  GW50 Kontrolli dixhital i shufrave të çelikut Bender Manuali i trazuesit të armaturës Bender Cnc Automatik

  GW50 Kontrolli dixhital i shufrave të çelikut Bender Manuali i trazuesit të armaturës Bender Cnc Automatik

  MAKINA PËR LAKIM ARMANDITOR GW40 ka dizajn të arsyeshëm, strukturë të thjeshtë.Mund të përkulë diametrin e shufrës së çelikut në çdo formë të kërkuar duke aplikuar
  për urë, tunel dhe shumë projekte ndërtimi.
  Avantazhet: 1. Intensitet i ulët i punës, efikasitet i lartë i punës.
  2. Programimi një herë, mund të përkulet 1-10 kënde, gjithashtu mund të ndërrojë automatikisht të gjitha këndet e vendosura nga programi.
  3. Këndi mund të rregullohet në mënyrë diskrecionale (1 -350 gradë), këndi është i saktë dhe toleranca është më pak se ±1.
  4. Pedale me një këmbë, funksionim vetëm me një buton, funksionim i lehtë dhe i shpejtë, më pak kohë dhe përpjekje.
  5. Saktësia e kontrollit të pikës së fillimit, toleranca e madhe e pushimit të pranverës është më pak se ±0.5.

  Model
  GW40
  GW50
  Tensioni
  3-380V 50HZ
  3-380V 50HZ
  Fuqia motorike
  3.0 KW
  4.0 KW
  Shpejtësia e motorit
  1440 r/min
  1440 r/min
  Lakimi i armaturës
  Fusha e diametrit
  Çeliku i zakonshëm me karbon≤40 mm
  Çeliku i zakonshëm me karbon≤50mm
  Shkalla Ⅲ Bar i deformuar≤32mm
  Shkalla Ⅲ Bar i deformuar≤40mm
  Diametri i pllakës së punës
  350 mm
  400 mm
  Shpejtësia e gishtit
  7r (14r)/min
  7r (14r)/min
  Pesha
  345 kg±5 kg
  380 kg±5 kg
  Dimensioni
  930*770*740 mm
  1040*800*770 mm

  4

 • Çmimi i fabrikës Makina lakuese me shufra çeliku automatike CNC 40 mm

  Çmimi i fabrikës Makina lakuese me shufra çeliku automatike CNC 40 mm

  MAKINA PËR LAKIM ARMANDITOR GW40 ka dizajn të arsyeshëm, strukturë të thjeshtë.Mund të përkulë diametrin e shufrës së çelikut në çdo formë të kërkuar duke aplikuar
  për urë, tunel dhe shumë projekte ndërtimi.
  Avantazhet: 1. Intensitet i ulët i punës, efikasitet i lartë i punës.
  2. Programimi një herë, mund të përkulet 1-10 kënde, gjithashtu mund të ndërrojë automatikisht të gjitha këndet e vendosura nga programi.
  3. Këndi mund të rregullohet në mënyrë diskrecionale (1 -350 gradë), këndi është i saktë dhe toleranca është më pak se ±1.
  4. Pedale me një këmbë, funksionim vetëm me një buton, funksionim i lehtë dhe i shpejtë, më pak kohë dhe përpjekje.
  5. Saktësia e kontrollit të pikës së fillimit, toleranca e madhe e pushimit të pranverës është më pak se ±0.5.