Makinë për nxjerrje të ftohtë të armaturës

 • vegla ndërtimi portative shufra çeliku elektrik rebar me nxjerrje të ftohtë, makinë stampuese për shtypje

  vegla ndërtimi portative shufra çeliku elektrik rebar me nxjerrje të ftohtë, makinë stampuese për shtypje

  Makinë për farkëtim të ftohtë të rebarit, makinë hidraulike me presion të lartë të çelikut të çelikut për nxjerrje të ftohtë
  Lidhja Ftohtë nxjerrje është që të jetë i lidhur në të dy skajet e shufrave të çelikut janë vënë në mëngë, dhe pastaj shtrydh me kapëse shtrydh, deformimi mëngë plastike, dy të përforcuar së bashku për të formuar një lidhje të ngushtë të një lidhje mekanike.
  Shtrirja e aplikueshme: ndërtimi, ndërtimi i strukturës së betonit të armuar, ndërtimi i kornizës së lartë, autostrada e zakonshme,
  autostradë e shpejtë, hekurudhë e zakonshme, hekurudhë me shpejtësi të lartë, tunel, urë, ndërtim aeroporti, digë kundër përmbytjeve, ndërtesë rezistente ndaj goditjeve sizmike, digë detare me ujëvarë.
  Model
  JYJ-32
  Madhësia e shtrëngimit
  12-32 mm
  Tensioni
  3-380v 50hz ose 3-220v 60hz
  Fuqia e motorit
  4.0 kw
  Presioni i punës
  63 Mpa
  lejlek pune
  45 mm
  Vëllimi i rezervuarit
  36L
  Pesha
  62 kg
  Ngjyrë
  blu

  Përparësitë

  1. Procesi i qëndrueshëm i lidhjes, ndërtim i përshtatshëm, funksionim i lehtë.
  2. Performanca e bashkimit është e besueshme, cilësia është e lehtë për t'u kontrolluar dhe kontrolluar, dhe nuk ndikohet nga performanca e saldimit të armaturës.
  3. Ndërtimi nuk ndikohet nga moti
  4. Është i përshtatshëm për bashkimin e armaturës në çdo pozicion dhe drejtim (horizontal, vertikal, i rrethuar me densitet ose diagonale).
  5. Pajisja e nxjerrjes është volum i vogël, peshë e lehtë, funksionim fleksibël, një person mund të lëvizë lart e poshtë me një dorë në rebarin e nxjerrjes në mënyrë të përshtatshme.
 • Makinë për farkëtim të ftohtë të rebarit, makinë hidraulike me presion të lartë të çelikut të çelikut për nxjerrje të ftohtë

  Makinë për farkëtim të ftohtë të rebarit, makinë hidraulike me presion të lartë të çelikut të çelikut për nxjerrje të ftohtë

  Makinë për farkëtim të ftohtë të rebarit, makinë hidraulike me presion të lartë të çelikut të çelikut për nxjerrje të ftohtë
  Lidhja Ftohtë nxjerrje është që të jetë i lidhur në të dy skajet e shufrave të çelikut janë vënë në mëngë, dhe pastaj shtrydh me kapëse shtrydh, deformimi mëngë plastike, dy të përforcuar së bashku për të formuar një lidhje të ngushtë të një lidhje mekanike.
  Shtrirja e aplikueshme: ndërtimi, ndërtimi i strukturës së betonit të armuar, ndërtimi i kornizës së lartë, autostrada e zakonshme,
  autostradë e shpejtë, hekurudhë e zakonshme, hekurudhë me shpejtësi të lartë, tunel, urë, ndërtim aeroporti, digë kundër përmbytjeve, ndërtesë rezistente ndaj goditjeve sizmike, digë detare me ujëvarë.
  Parametri kryesor teknik si më poshtë:
  Madhësia e rrudhave: 12-32 mm

  Tensioni:3-380V 50HZ
  Fuqia e motorit: 4.0 kw
  Presioni i punës: 63Mpa
  Goditja e punës: 45 mm
  Vëllimi i rezervuarit: 36L
  Pesha: 62 kg

  Përparësitë

  1. Procesi i qëndrueshëm i lidhjes, ndërtim i përshtatshëm, funksionim i lehtë.
  2. Performanca e bashkimit është e besueshme, cilësia është e lehtë për t'u kontrolluar dhe kontrolluar, dhe nuk ndikohet nga performanca e saldimit të armaturës.
  3. Ndërtimi nuk ndikohet nga moti
  4. Është i përshtatshëm për bashkimin e armaturës në çdo pozicion dhe drejtim (horizontal, vertikal, i rrethuar me densitet ose diagonale).
  5. Pajisja e nxjerrjes është volum i vogël, peshë e lehtë, funksionim fleksibël, një person mund të lëvizë lart e poshtë me një dorë në rebarin e nxjerrjes në mënyrë të përshtatshme.
 • Fabrika Çmimi Direkt Rebar Makinë shtypje të Ftohtë Shitet Makinë me nxjerrje të ftohtë

  Fabrika Çmimi Direkt Rebar Makinë shtypje të Ftohtë Shitet Makinë me nxjerrje të ftohtë

  Fabrika Çmimi Direkt Rebar Makinë shtypje të Ftohtë Shitet Makinë me nxjerrje të ftohtë

  Parametri i makinës:
  Tensioni nominal: 3 Faza 380V 50 HZ
  Madhësia e shtrëngimit: 12-32 mm
  Fuqia e motorit: 4.0 KW
  Presioni i punës: 63Mpa
  Lejleku i punës: 45 mm
  Vëllimi i rezervuarit: 36L
  Pesha: 62 kg + 39 kg
  Karakteristikat e makinës së shtypjes me nxjerrje të ftohtë:

  1. Lidhjet e ekstruduara në të ftohtë të lidhësit të armaturës duhet të futni armaturën në mëngën e ekstrudimit dhe të përdorni kapëse dërrmuese për të shtrydhur mëngën për të prodhuar deformim plastik dhe për t'u ngjeshur fort me sipërfaqen e hekurit të betonit për të formuar një bashkim.Krahasuar me teknologjinë e saldimit, cilësia e bashkimit është e qëndrueshme dhe e besueshme.Ka avantazhet e mungesës së ndikimit mjedisor, ndërtimit të çdo moti, rezistencës sizmike të përbashkët, qëndrueshmërisë ndaj lodhjes dhe rezistencës ndaj temperaturës së ulët.Lidhësi i armaturës përdoret me stacionin e pompimit me presion të lartë, tubin e vajit me presion të lartë, kapësin dërrmues, mbulesën e derdhur dhe kështu me radhë.2. Makina e shtypjes me nxjerrje të ftohtë është e ngjeshur fort, e lehtë për t'u përdorur, e lehtë në peshë, e lehtë për t'u lëvizur, e thjeshtë për t'u përdorur, e rregullueshme në shpejtësinë e kapëses së shtypit dhe përdoret në mënyrë fleksibël në mjedise të ndryshme komplekse.

  Hddb66e1da3814213a0e5de390e6b4686E Hdf53ea41d3b44bdf95e5b1f5ad8cf489v