Спојка за арматура

 • висококвалитетен градежен материјал спојка на арматура челична шипка со ладна форма прислушување прилагодено обележување

  висококвалитетен градежен материјал спојка на арматура челична шипка со ладна форма прислушување прилагодено обележување

  висококвалитетен градежен материјал спојка на арматура челична шипка со ладна форма прислушување прилагодено обележување

  Можеме да ја прилагодиме должината на спојката, надворешниот дијаметар, дебелината на ѕидот и обележувањето.

  Предности на спојниците на челични арматури:

  100% прекин на шипката за тест на цврстина на истегнување
  Јакоста на истегнување може да достигне 1,1 пати на матичната арматура
  Заштеда на енергија и лесно ракување
  Брза и удобна работа за да се скрати периодот на изградба и да се намалат трошоците
  Производството на спојката на арматурата и навојот на крајот на арматурата нема да бидат засегнати од временските услови
  Достапна е услуга OEM / ODM
  H50e66c17fda9410887e10968833eb000F
 • Прилагодено висококвалитетно ладно истиснување на ракавот за градежен материјал Спојка за арматура Систем за спојување на арматура

  Прилагодено висококвалитетно ладно истиснување на ракавот за градежен материјал Спојка за арматура Систем за спојување на арматура

  Можеме да ја прилагодиме должината на спојката, надворешниот дијаметар, дебелината на ѕидот и обележувањето.

  Предности на спојниците на челични арматури:

  100% прекин на шипката за тест на цврстина на истегнување
  Јакоста на истегнување може да достигне 1,1 пати на матичната арматура
  Заштеда на енергија и лесно ракување
  Брза и удобна работа за да се скрати периодот на изградба и да се намалат трошоците
  Производството на спојката на арматурата и навојот на крајот на арматурата нема да бидат засегнати од временските услови
  Достапна е услуга OEM / ODM
  Hddb66e1da3814213a0e5de390e6b4686E
 • Спојка со завртки за арматура за поврзување Стандардна спојка за ладно кована арматура од 12-50 mm

  Спојка со завртки за арматура за поврзување Стандардна спојка за ладно кована арматура од 12-50 mm

  Можеме да ја прилагодиме должината на спојката, надворешниот дијаметар, дебелината на ѕидот и обележувањето.

  Предности на спојниците на челични арматури:

  100% прекин на шипката за тест на цврстина на истегнување
  Јакоста на истегнување може да достигне 1,1 пати на матичната арматура
  Заштеда на енергија и лесно ракување
  Брза и удобна работа за да се скрати периодот на изградба и да се намалат трошоците
  Производството на спојката на арматурата и навојот на крајот на арматурата нема да бидат засегнати од временските услови
  Достапна е услуга OEM / ODM
  H50e66c17fda9410887e10968833eb000F
  Hddb66e1da3814213a0e5de390e6b4686E
 • Спојка за брзо спојување од не'рѓосувачки челик Женски конектори за ракави со ладно истиснување

  Спојка за брзо спојување од не'рѓосувачки челик Женски конектори за ракави со ладно истиснување

  Можеме да ја прилагодиме должината на спојката, надворешниот дијаметар, дебелината на ѕидот и обележувањето.

  Предности на спојниците на челични арматури:

  100% прекин на шипката за тест на цврстина на истегнување
  Јакоста на истегнување може да достигне 1,1 пати на матичната арматура
  Заштеда на енергија и лесно ракување
  Брза и удобна работа за да се скрати периодот на изградба и да се намалат трошоците
  Производството на спојката на арматурата и навојот на крајот на арматурата нема да бидат засегнати од временските услови
  Достапна е услуга OEM / ODM.
  H50e66c17fda9410887e10968833eb000F
 • Спојки за спојници на челични прачки за зајакнување Спојки за арматура од висок степен

  Спојки за спојници на челични прачки за зајакнување Спојки за арматура од висок степен

  Информации за производот Спојки за спојници за зајакнување на челични шипки Спојници за арматура од висок степен се користат за поврзување на арматура со навој со дијаметар од 12mm-50mm.Видови спојки на арматура 1. Стандарден тип;2. Тип со леворак & деснак;3. Тип на транзиција;4. Тип за заклучување на навртките;5. Тип на широка уста.Спецификации на спојката на арматурата (стандарден тип) Големина на спојката (mm) Надворешен дијаметар (mm) Должина (mm) Наклон на навој Агол на навој 12 21 38 1,75P 60° 14 21 40 2,5P 60°/75° 16 24 40 . 75° 18 27 50 2,5P 60°/...