GW40/50 CNC машина за виткање арматура

 • GW50 Дигитална контрола на челична шипка Бендер рачно арматура Спрега Бендер Cnc автоматски

  GW50 Дигитална контрола на челична шипка Бендер рачно арматура Спрега Бендер Cnc автоматски

  GW50 Дигитална контрола на челична шипка Бендер рачно арматура Спрега Бендер Cnc автоматски

  МАШИНАТА за виткање на арматура GW40 има разумен дизајн, едноставна структура.Може да го свитка дијаметарот на челичната прачка до која било потребна форма при нанесување
  до мост, тунел и многу градежни проекти.
  Предности: 1. Низок интензитет на трудот, висока работна ефикасност.
  2. Еднократно програмирање, може да свитка 1-10 агли, исто така може автоматски да ги префрли сите агли поставени од програмата.
  3. Аголот може да се прилагоди дискреционо (1 -350 степени), аголот е точен, а толеранцијата е помала од ±1.
  4. Педала со една нога, работа со само едно копче, лесно и брзо ракување, помалку време и напор.
  5. Точноста на контролата на почетната точка, големата толеранција за одмор на пролетта е помала од ± 0,5.

  Модел
  GW40
  GW50
  Напон
  3-380V 50HZ
  3-380V 50HZ
  Моќност на моторот
  3,0 KW
  4,0 KW
  Брзина на моторот
  1440 r/min
  1440 r/min
  Виткање на арматура
  Опсег на дијаметар
  Обичен јаглероден челик≤40mm
  Обичен јаглероден челик≤50mm
  Одделение Ⅲ Деформирана шипка≤32мм
  Одделение Ⅲ Деформирана шипка≤40мм
  Дијаметар на работна плоча
  350 мм
  400 мм
  Брзина на вретеното
  7r (14r)/мин
  7r (14r)/мин
  Тежина
  345kg±5kg
  380kg±5kg
  Димензија
  930*770*740мм
  1040*800*770мм

  4

 • Фабричка цена CNC автоматски машини за виткање челични шипки 40мм

  Фабричка цена CNC автоматски машини за виткање челични шипки 40мм

  МАШИНАТА за виткање на арматура GW40 има разумен дизајн, едноставна структура.Може да го свитка дијаметарот на челичната прачка до која било потребна форма при нанесување
  до мост, тунел и многу градежни проекти.
  Предности: 1. Низок интензитет на трудот, висока работна ефикасност.
  2. Еднократно програмирање, може да свитка 1-10 агли, исто така може автоматски да ги префрли сите агли поставени од програмата.
  3. Аголот може да се прилагоди дискреционо (1 -350 степени), аголот е точен, а толеранцијата е помала од ±1.
  4. Педала со една нога, работа со само едно копче, лесно и брзо ракување, помалку време и напор.
  5. Точноста на контролата на почетната точка, големата толеранција за одмор на пролетта е помала од ± 0,5.