• 5 (3)

За Profire Energy

Baoding Jindi Machinery Co., Ltd, основана во 2002 година, е професионален производител ангажиран во истражување, развој, продажба и сервис на спојка на арматура, машина за тркалање со конец на арматура, машина за свиткување на арматура, машина за сечење на арматура, машина за свиткување лакови на арматура, хидраулична арматура машина за исправање и сечење итн. Во последниве години, нашата компанија воведе серија напредни спојки, вклучувајќи вознемирувачка спојка, спојка за ладно ковање, спојка со навој UNC, спојка за арматура од 500 степени, спојка за заварување, хексагонална или двадекагонална спојка итн.

Тоа е заменик-претседателската единица на филијалата за армирани и преднапрегнати машини под кинеската асоцијација за градежни машини.Член на филијалата за градежни машини на кинеската асоцијација за контрола на квалитет.И, исто така, овластената единица за јачина на Техничката спецификација за механичко спојување на челични зајакнувачки шипки JGJ107 и Спојката за поврзување со паралелна нишка за тркалање на градежна арматура DB13/T1463-2011, кои се соодветно национални индустриски стандарди и локални стандарди во провинцијата Хебеј.Нашите производи ја поминаа идентификацијата на провинциско и министерско ниво, достигнувајќи го водечкото ниво меѓу домашните слични производи.

 • OEM

  OEM

  OEM &ODM прилагодени

 • ТЕХНОЛОГИЈА

  ТЕХНОЛОГИЈА

  Патентираните производи обезбедуваат технички услуги и услуги за одржување

 • ФАБРИКАРСКА ПРОДАЖБА

  ФАБРИКАРСКА ПРОДАЖБА

  Фабричка директна продажба, повластени цени

Најнови вести и настани