Rebar Thread Rolling Machine

  • gampang kanggo operate JBG-40F Rebar thread mesin rolling

    gampang kanggo operate JBG-40F Rebar thread mesin rolling

    gampang kanggo operate JBG-40F Rebar thread mesin rolling

    JBG-40F digunakake kanggo proyek construction HRB335, HRB400, HRB500 panas mbalek ribbed dikiataken bar diameteripun 14-40mm.Iku nggunakake sistem kontrol tekanan rendah, operasi prasaja, aman lan dipercaya. motor, lan dawa Processing thread bisa tekan 300mm kanggo loro tangan tengen lan kiwa thread.Mesin iki ora mung bisa proses thread podo saka rebar, nanging uga proses bolt anchor kanggo engineering bangunan.
    JBG-40F 分解图
    Kaluwihan:
    1.Disk posisi bisa digunakake kanggo nyetel ukuran bebas ing diameteripun 14-40mm
    2. Panel listrik merek terkenal, luwih aman.
    3.Motor kawat tembaga 5.5KW kualitas dhuwur, njamin kinerja sing luwih stabil.
    4. Dawane benang bisa nganti 300mm kanggo benang tangan tengen lan kiwa.
    5.Good kualitas cast wesi clamping, bisa ngawat-ngawati rebar utawa babak bar banget nyenyet.
    6. Mesin ora mung ngolah rebar, nanging uga ngolah bolt jangkar.
    JBG-40F
    40F 包装 运输
    hubungi kita
    FAQ
    1. Apa spare parts consumable?Wangsulan: roller, agul-agul, poros eksentrik.
    2. Apa voltase motor?
    Jawaban: motor standar mesin punika 3-380V-50HZ.kita uga bisa nggawe motor saka 3-440V, 220V, etc.
    3. Apa spesifikasi thread?
    Jawaban: spesifikasi roller yaiku metrik, UNC, utawa BSW.
  • Harga mesin rolling benang rebar

    Harga mesin rolling benang rebar

    Baoding Jindi Machinery Co., Ltd minangka produsen profesional peralatan splicing mekanik rebar, mesin pangolahan rebar, coupler rebar lan produk sing gegandhengan.Perusahaan kita duwe luwih saka 500 karyawan, sing ana 120 teknisi.We duwe pasukan technical kuwat, peralatan produksi majeng lan liya testing lengkap;kita duwe laboratorium fisik lan kimia, laboratorium mekanik lan laboratorium metrologi.Perusahaan kita wis lulus sertifikasi sistem mutu internasional ISO 9001 lan duwe sistem jaminan kualitas sing dipercaya.Saben taun mrodhuksi 10000 set saka macem-macem mesin lan 50 yuta rebar couplers, kang kasedhiya ing saindhenging negara saben panggonan.

    I. Informasi dhasar

    MesinModel:JBG-40KI

    Mesin Timbang: 420kg

    Tegangan Rated: 3-220V

    Daya Rated: 4,0kw

    Frekuensi Pasokan Daya: 60HZ

    Lingkungan fisik, suhu lan elevasi sing diidini kanggo kerja lan toko:

    Mesin kudukatahaning gudang kanthi hawa garing lan ora ana gas sing mbebayani.

    Mesin kudu tetep resik.

    Mesin kasebut dianggo miturut syarat lan kahanan ing ngisor iki:

    1. Elevasi segara ora ngluwihi 2.000M.

    1. Cooling medium ora ngluwihi 40 ℃.
    2. Ing diameteripun rebar Processing ora ngluwihi diameteripun rebar diatur ing nameplate.

    II.Instruksi Operasi Safety

    1. Priksa manawa maca manual operasi kasebut kanthi teliti sadurunge operasi.
    2. Pesthekake supaya manual iki aman kanggo referensi ing mangsa ngarep.
    3. Pisanan sijine mesin ing lumahing stabil lan ndandani iku.Sambungake kabel daya lan kabel lemah, sumber daya telung fase 380V60Hz.Sampeyan perlu kanggo nambah enough coolant larut banyu (cairan pemotong) menyang tank banyu lan coolant oiliness dilarang.
    4. Ing senerposisi gravitasi ing mburi mesin, dawa, jembaré lan dhuwur: 1200mm600 mm1300 mm.Mesin kasebut kudu diselehake kanthi stabil lan diangkut ing lingkungan sing garing lan adoh saka udan.
    5. Piranti khusus dibutuhake kanggo dismounting supaya ora ngrusak komponen mesin.

     

  • listrik kanthi otomatis rebar thread rolling

    listrik kanthi otomatis rebar thread rolling

    JBG-40 kanthi otomatis rib stripping lan mesin rolling thread paralel nganggo MCU anyar minangka unit kontrol inti, nduweni kinerja anti-gangguan sing kuwat.Controller disambungake karo layar tutul LCD, kabeh fungsi debugging bisa dileksanakake ing layar tutul LCD, Sawise mesin mlebu negara kerja otomatis, layar tampilan nuduhake status kerja saben tahapan mesin.Gagal listrik mesin uga bisa langsung dibayangke ing layar tutul, supaya ngatasi masalah luwih gampang lan luwih trep.